BINE ATI VENIT LA SCOALA STOENESTI !

AVEM O NOUA INTREBARE PENTRU VOI, COPIII.

UNDE ATI DORI SA SE EFECTUEZE URMATOARERA EXCURSIE? TINETI SEAMA DE FAPTUL CA DORIM SA O REALIZAM INTR-O SINGURA ZI, NU IN MAI MULTE. ASTEPTAM VARIANTELE VOASTRE!

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 aprilie 2011

Ce parere aveti de Scoala Stoenesti? De profesori? De copii? Ce credeti ca ar trebui schimbat? Ce va nemultumeste? Ce va bucura?Ce propuneri aveti?

Asteptam raspunsurile voastre sincere si poate se va schimba ceva.

7 comentarii:

  1. scoala stoenesti imi place ; Profesori sunt [frumosi si ne iubesc pe noi toti elevii] copii ;sunt destepti si asta ma bucura.nimic imi place asa cum e;pe mine ma/s bucura ca'doamna de matematica si doamna de franceza sa nu plece asa de vreme din scoala nastra ]as avea o propunere sa faceti daca se poate niste concursuri despre prietenie PASTE FERICIT TUTUROR PROFESORILOR

    RăspundețiȘtergere
  2. ma cam plictisesc atunci cand intru pe acest blog, ar fi mai atractiv daca l-ati schimba putin!
    cum ar fi sa mai puneti intrebari de genul "CARE ESTE CEA MAI FRUMOASA FATA" sau "CARE ESTE CEL MAI FRUMOS BAIAT". ceva de genul acesta! mia placut foarte mult atunci cu intrebarile acelea cu "cea mai populara fata" , "cel mai popular baiat". as fi foarte fericit sa vad ca chiar ati pune aceste intrebari! va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scoala Stoenesti este un loc minunat, cu copii si profesori foarte buni. Imi plac foarte mult activitatile desfasurate aici si scoala este foarte primitoare. Felicitari pentru blog si bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru felicitari! As vrea sa stiti un lucru: bloggul nu il face o singura persoana - moderatorul; ci este facut cu implicarea copiilor. Asa ca asteptam propuneri. Oricum parerile tuturor conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  5. aceasta scoala este ''foarte frumoasa'' dar profesorii o dovedesc in fiecare zi prin dedicarea lor totala in cea ce fac jos palaria pentru cea ce faceti mai ales pentru domnnul profesor Musat Costantin si doamna Negrea Mihaela care este ca o mama pentru noi toti si ne pare rau ca pleaca din scoala

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mea e ca profesorii sunt perfecti , copii sunt gagicari , iar scoala e destul de buna la traiurile pe care le ducem !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scoala noastra este EXTREM de primitoare..:X ! domnii profesori sunt..foarte intelegatori ..! Dansii sunt ca si parintii nostrii .. ne iubesc.. ne vor binele..ne cearta.. ne iarta.. ne invata lucruri pe care nici nu ni le`am fi putut inchipui .! NICIODATA nu`i vom putea uita ..NICIODATA nu vom putea uita aceste clipe petrecute in aceasta scoala..:) ! Este un capitol foarte frumos al vietii noastre .. ! Ceva de neuitat:*!!:X

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dumneavoastra !